Algemene voorwaarden

 

Ben jij op zoek naar leuke accessoires voor je woning, of op zoek naar een leuk cadeautje, dan zit je hier goed! 

 

Betalingen

 

Je kunt bij ons betalen via I-Deal of door overschrijving via de bank.

 

Ons rekeningnummer is IBAN: NL82 RBRB 0954 6089 25 ter name van Styling Inside.

 

Bestellingen kunnen afgehaald worden in Geesteren (ov) op afspraak. Dit kan gecommuniceerd worden per whatsapp of mail.

 

Betalingen via IDeal en of overschrijving geschieden altijd vooruit. Bij afhalen kunt u aan de deur betalen in gepaste contanten of pin.

 

Verzending

 

Na een afgeronde bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief BTW en verzendkosten.

 

Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Styling Inside is bijgeschreven, zullen wij de bestelling binnen 3 werkdagen versturen naar het jou opgegeven afleveradres.

Styling Inside streeft erna de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Dit met uitzondering van zon, feestdagen en vakanties welke gecommuniceerd wordt via de webshop van Styling Inside. 

 

Mocht een product om bepaalde redenen niet op voorraad zijn zullen we je hiervan binnen 2 werkdagen op de hoogte stellen.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 3 werkdagen op je rekening retour worden gestort. 

Overschrijving van genoemde leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

 

Verzendkosten

 

Voor pakketpost binnen Nederland brengen wij €6,95 in rekening.

Styling Inside is niet aansprakelijk voor pakketten die niet zijn geleverd. Als het pakket is aangemeld bij de desbetreffende koerier is Styling Inside niet meer aansprakelijk. Wilt u dit wel kunt u kiezen om het pakket verzekerd te verzenden. Geef dit aan in opmerkingenveld en we sturen per mail een betaalverzoek voor de extra kosten. 

Bij een bestelling boven de €75,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ophalen in Geesteren (ov) is gratis. 

 

 

Cadeau

 

Geef je een product van Styling Inside cadeau? Geef dit dan aan en wij zullen dit mooi voor je verpakken.

 

 De prijs

  1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
  2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld. 
  3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
  4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en: 

a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of

b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.

  1. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  2. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. 

 

Retourneren

 

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode` van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan info@stylinginside.nl gemeld te worden.
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Als het product zichtbaar gebruikt of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en tracé te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

Ben je in de buurt? Dan mag je het artikel ook kosteloos retourneren of omruilen. Dit altijd van te voren wel even communiceren via whatsapp of mail.

U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

Styling Inside

Witteveensweg 12

7678 RG Geesteren(ov)

 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met info@stylinginside.nl