Silks

 

Met een mooi zijdenboeket heb je altijd een eyecatcher in huis of op kantoor. Denk bijv. aan een gaaf item op je kookeiland, of een mooi groot stuk in de hal?

Mis jij groen in huis, maar geeft een echte kamerplant teveel onderhoud, ga dan voor een mooie grote pot met een groene plant.

Of je nu kiest voor een bonte mix van kleuren of juist voor rustige kleuren, de mogelijkheden met zijdebloemen zijn eindeloos.  Alle boeketten worden handgemaakt van zijdebloemen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Wij werken met de mooiste kwaliteit zijdebloemen van Silk-ka!

Ben je al in het bezit van die ene mooie grote vaas of pot maar vraagt je interieur en het nieuwe seizoen om net iets extra's? We maken ook je bestaande items graag voor je op.

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder om er iets moois van te maken.

 

Het gevoel van echte bloemen en planten ervaren, maar geen onderhoud, kies dan voor een zijden boeket of een mooie grote plant.