Interieurstyling

 

Ben je  op zoek naar inspiratie voor jouw interieur?


Eigenlijk ben je best tevreden met je huidige interieur, maar toch mist er iets. Dan kan ik je helpen om de puntjes op de "i" te zetten. Met een kleine verandering is het al heel anders thuiskomen. Gezellig, sfeervol en stijlvol thuiskomen wil toch iedereen?

 

Met enkele kleine aanpassingen, een totaal ander (T)huis!

 

Bij een stylingadvies wordt er meestal rekening gehouden met de meubels die al aanwezig zijn in de woning. Soms zullen er wat accessoires en meubelen aangeschaft moeten worden om het juiste resultaat te bereiken. Met een goede basis kan je de woonsfeer makkelijk veranderen, een nieuw kleed, een paar leuke kussens, mooie accessoires en een andere kleur of behangetje op de muur en je hebt weer een totaal ander (T)huis! Of je nu besluit om het zelf uit te voeren of met hulp van StylingInside, of een combinatie van beide, alles is mogelijk.

 

Hoe werkt het?

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jouw thuis bespreken we de wensen en verwachtingen. Samen bekijken we de ruimte(s) die gerestyled moet worden en bespreken de voorkeur wat betreft kleur, materialen, meubelen, accessoires. Daarnaast bespreken we de elementen die blijven en welke vervangen moeten worden. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een offerte op maat gemaakt, hierin staat gespecificeerd wat ik ga uitwerken, de tijdsplanning en  aansluitend de kosten, zodat er geen verassingen achteraf zijn. Na akkoord werk ik het stylingplan uit en ontvang je binnen twee weken een map waar alles duidelijk is uitgewerkt.