Kleuradvies

Kleur is een belangrijk onderdeel in het interieur en bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis. Omdat kleur zoveel invloed heeft is een kleurkeuze iets heel persoonlijks. Kleur moet je kiezen met gevoel. Maar door de steeds wisselende trends en de vele meningen van anderen is het moeilijk om bij dat gevoel te blijven. StylingInside geeft je adviezen over het toepassen van kleur in het interieur en helpt je de juiste kleuren te kiezen. Of je nu rust, eenheid of meer spanning in de ruimte wil brengen.

De vele effecten van kleur worden vaak onderschat, waardoor het gewenste effect niet wordt bereikt!


Hoe werkt het en wat kost het?

Kleuradvies Inside 1 | 109.-

Een mondeling kleuradvies aan huis.

Dit advies duurt ca. 2 uur. Ik laat je inspirerende kleurcombinaties zien en subtiele kleuraccenten. Aan de hand van jouw voorkeuren en wensen ontvang je een uniek en persoonlijk kleuradvies afgestemd op de door jouw gewenste woonstijl en sfeer. Bij dit advies ontvang je erkende kleurstalen en kleurcodes.

Kleuradvies Inside 2 |

Een uitgebreid kleuradvies

Een uitgebreid kleuradvies houdt in dat we een compleet kleuradvies gaan maken van bijv. meubels, vloer, wand, raambekleding, accessoires etc. Dit kleurenplan presenteer ik op een moodboard. Hier krijg je meteen een duidelijk beeld bij de gekozen kleuren. Ook ontvang je een plattegrond van de ruimte inclusief de kleurstalen en kleurcodes. Als ik het kleuradvies heb uitgewerkt presenteer ik het kleurplan bij jouw thuis. Voor de kosten van een uitgebreid kleuradvies maak ik graag een passende offerte.

*Prijzen zijn inclusief BTW