Stylingbox

Waarom de Stylingbox?

Vaak weten we wel wat we mooi vinden maar om tot een concreet en passend plaatje te komen blijkt vaak lastig. Samen komen we tot een waanzinnige box vol inspiratie betreft ideeën en tips op het gebied van interieur, speciaal gepersonaliseerd voor jou!


Wat houdt de Stylingbox precies in en hoe komt de box tot stand?

Nadat je je hebt ingeschreven voor je Stylingbox op maat ontvang je van ons een vragenlijst. Deze vragenlijst geeft ons inzicht welke sfeer het best bij je past. Naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst plannen we een telefonisch consult in van 15 minuten om je woonwensen concreet te maken waarmee wij vervolgens aan de slag gaan om je maximaal te kunnen inspireren. 

 

De Stylingbox is een perfect hulpmiddel die je helpt met het restylen of vernieuwen van je interieur. Of het nu om de woonkamer, keuken, slaap- en/of kinderkamer gaat, de Stylingbox geeft je de inspiratie zodat je gelijk aan de slag kunt gaan.

Inhoud van de Stylingbox

De Stylingbox bevat niet alleen hét gepersonaliseerde moodboard (A3) maar is ook inclusief samples van stoffen, vloeren, behangen en verfstalen. Tot slot bevat de Stylingbox een handige shoppinglist incl. prijzen zodat je gelijk weet waar je moet zijn en waar je het meest voordeligst kunt shoppen.

Kosten van de Stylingbox

De kosten van een Stylingbox zijn 169,- dit is incl. verzending. Ook zin om aan de slag te gaan? Schrijf je in en ontvang binnen 10 werkdagen je persoonlijke Stylingbox in huis!