Styling, kleur & interieur

 

Een interieur, voor iedereen iets persoonlijks! Vaak weten we wel wat we mooi vinden, maar hoe vertalen we dat nu naar onze eigen woning of werkruimte. Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier  van leven. Hoe creëren we rust, eenheid en verbinding in ons eigen interieur. Bovendien moet het praktisch, leefbaar en natuurlijk betaalbaar zijn.

 

Je wilt je interieur aanpassen, maar hebt geen idee waar je beginnen moet, of wil je gewoon een gezellige, creatieve avond met veel tips en tricks. In deze workshop leer je meer over de laatste woontrends en de do´s en dont´s op het gebied van styling, kleur en interieur.

 

In deze workshop ga jij ontdekken wat jou interieurstijl is.

Door het maken van een moodboard krijg je inzicht in de woonstijl die het beste bij jou past. Een moodboard is meer dan alleen maar het knippen en plakken van plaatjes, het is een vertaling van gedachtes, ideeën en dromen omzetten naar een beeld. Een moodboard is een totaalplaatje waar je meteen een gevoel bij krijgt. Tijdens deze workshop krijg je veel tips en tricks die je kunt gebruiken met het inrichten en stylen van jou woning. Er wordt aandacht besteedt aan kleur, vorm en materialenkeuze. Ook is er even tijd voor een één op één gesprek. Op deze manier wordt het veranderen van je huis en het kiezen van de juiste meubels, kleuren en accessoires een groot succes!!

 

 • De workshop vind plaats in het stijlvolle, inspirerende Stijllokaal aan het Kolkje 2a in Almelo.
  Het Stijllokaal is een plek waar mensen en verschillende stijlen elkaar ontmoeten.

 

 • De kosten van de workshop zijn 45,- incl. koffie, thee en iets lekkers, interieuradvies en alle materialen. 

 

 • De workshop is zeer geschikt als uitje met vriendinnen, vereniging, bedrijf of als moeder en dochter dag, individueel opgeven kan natuurlijk ook.

 

 • Voor de workshop geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 tot maximaal 8 personen.

 

 • Wat neem je mee: Een plattegrond of globale schets met de juiste maten, foto´s van de ruimte en de te plaatsen meubelen,
  eventueel eigen plaatjes, afbeeldingen die je verzameld hebt. (dit mogen foto´s zijn op Ipad/tablet, liever niet op telefoon, dit is te klein)

 

 • De workshop begint om 19.00 tot 22.00 uur.

 

 • Iedereen gaat vol inspiratie, ideeën en een eigen gemaakt moodboard naar huis!

 

Hippe baby kamer

 

Wil jij graag een leuke, hippe babykamer maken voor je baby, maar geen idee waar je beginnen moet? Wij helpen je graag verder. Een babykamer is iets persoonlijks, iets unieks… Elke baby verdient toch een kamertje waar ze lekker in weg kunnen dromen en tot rust kunnen komen! Samen gaan we aan de slag om de droomkamer te maken waar jij je kindje lekker in verwelkomt. In deze workshop beginnen we met het maken van een moodboard. We verzamelen plaatjes uit tijdschriften en creëren zo een eigen stijl. Een stijl waar jij en je kindje helemaal blij van worden. Kleur is ook erg belangrijk in het kamertje, vandaar dat  we ook  aan de slag gaan met  kleurstaaltjes en leuke behangetjes, ook krijg je veel advies, tips en tricks die je kunt gebruiken bij de indeling en styling van je droomkamertje.

 • De workshop vind plaats in het stijlvolle, inspirerende Stijllokaal aan het Kolkje 2a in Almelo.
  Het Stijllokaal is een plek waar mensen en verschillende stijlen elkaar ontmoeten.
 
 • De kosten van de workshop zijn 45,- incl. koffie, thee en iets lekkers, advies en alle materialen.

 • Voor de workshop geldt een minimaal aantal deelnemers van 3 tot maximaal 8 personen.

 

 • Wat neem je mee: Een plattegrond of globale schets met de juiste maten , foto’s van de ruimte en eventuele  aanwezige meubeltjes, eventueel eigen plaatjes, afbeeldingen die je verzameld hebt. (dit mogen foto´s zijn op Ipad/tablet, liever niet op telefoon, dit is te klein)

 

 • Je gaat vol inspiratie, ideeën en een eigengemaakt moodboard naar huis om meteen aan de slag te gaan met het creëren van je droomkamertje.

 

Hippe kids kamer

 

Is je kind aan een nieuw slaapkamer toe? Wil hij of zij graag een leuke hippe kinder/tiener kamer, maar geen idee waar je beginnen moet? Wij helpen je graag verder. Een kinderkamer is iets persoonlijks,  een plek om te ontspannen en om je lekker terug te kunnen trekken. Elk kind verdient toch een kamer waar ze lekker in weg kunnen dromen en tot rust kunnen komen! Samen gaan we aan de slag om een kamer te maken die bij jou past.. Of je nu kiest voor hip, vrolijk, stoer, eigentijds, functioneel of tijdloos, alles kan!

 

In deze workshop beginnen we met het maken van een moodboard. We verzamelen plaatjes uit tijdschriften, en creëren zo een eigen stijl.  Een stijl waar je kind helemaal happy van wordt. Kleur is ook erg belangrijk in de ruimte,  vandaar dat we ook aan de slag gaan met kleurstaaltjes en leuke behangetjes. Ook is er even tijd voor een één op één gesprek.. Hier krijg je dus nog even persoonlijke aandacht. Ook krijg je veel advies, tips en tricks die je kunt gebruiken bij de indeling en styling van de  slaapkamer.

 

 • De workshop vind plaats in het stijlvolle, inspirerende Stijllokaal aan het Kolkje 2a in Almelo. Het Stijllokaal is een plek waar mensen en verschillende stijlen elkaar ontmoeten.

 

 • De kosten van de workshop zijn 45,- incl. koffie, thee en iets lekkers, advies en alle materialen. Kom je samen met je dochter of zoon dan vragen we een kleine bijdrage van 5,-.
  (5 tot 8 personen 39,- pp).

 

 • Voor de workshop geldt een minimaal aantal deelnemers van 3 tot maximaal 8 personen.

 

 • Wat neem je mee: Een plattegrond of globale schets met de juiste maten, foto’s van de ruimte en eventuele aanwezige meubelen, eventueel eigen plaatjes, afbeeldingen die je verzameld hebt.
  (dit mogen foto´s zijn op Ipad, liever niet op telefoon, dit is te klein)

 

 • Je gaat vol inspiratie, ideeën en een eigen gemaakt moodboard naar huis om meteen aan de slag te gaan met het creëren van je eigen hippe kids kamer!